F.A.Q. - Întrebări frecvente

Conferința are loc la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș - indicații de traseu - [ Google Maps ] - [ Waze ]

Accesul în parcarea Universității se face cu ajutorul codului QR de pe verso-ul ecusonului primit la înregistrare - [ Google Maps ] - [ Waze ]

Locurile de parcare sunt limitate.

Secretariatul Conferinței se află în Lobby-ul Facultății de Farmacie, parter.

Secretariatul se va deschide miercuri, 6 iulie, ora 10.00.

Ecusonul se va primi la Secretariatul Conferinței, la înregistrare.

Este necesar pentru accesul în toate zonele Conferinței.

Ecuson participare tip Vizitator: permite doar accesul la lucrările Conferinței și emiterea Certificatului/Adeverinței de participare (în format electronic).

În cadrul Conferinței Naționale “Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI” vor funcționa în Sala F3 și Sala F4, etaj 1, Clădirea Facultății de Farmacie – 2 Workshop-uri speciale cu demonstrații: Simulatoarele pentru Endoscopie Digestivă, celălalt pentru Chirurgie Endoscopică (Laparoscopică). Data: 7 iulie. Participarea este gratuită pe baza Ecusonului, dar numărul de locuri este limitat.

Coffee-break-urile au loc de 2 ori/zi în două locații (Facultatea de Farmacie și Facultatea de Stomatologie) la ora 11.00 și 16.00 x 4 zile

Pe perioada Conferinței Naționale “Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI” va funcționa sala PRESS ROOM.
Aceasta se instituie în Sala F5, etaj 1, Clădirea Facultății de Farmacie.
Aici presa și televiziunile au posibilitatea de a discuta și realiza interviuri cu lectorii și invitații.

În lobby-urile principale ale Clădirilor Facultății de Farmacie și Facultății de Stomatologie/Medicină Dentară – vor exista ecrane mari pe care vor fi prezentate e-postere ale participanților, precum și alte filme și prezentări utile și de avangardă.

Pentru comunicare rapidă și informații în timp real în cadrul conferinței, dar și pentru activitățile sociale, a fost creat Grupul WhatsApp pentru participanți. Vă puteți înscrie în grup prin acceptarea Invitației și accesând link-ul primit pe telefonul mobil sau pe mail.

Termeni și condiții pentru accesul în grup:
- Acesta se adresează exclusiv participanților înscriși la Conferință
- Grupul este creat pe durata Conferinței și va fi închis după finalizarea acesteia
- Are exclusiv rol informativ
- Limbajul licențios precum și disputele de orice fel nu sunt permise

Miercuri, 6 iulie, UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș oferă participanților la Conferință, Concertul de Rock Simfonic în care puteți asculta cele mai cunoscute piese din repertoriul formațiilor The Beatles, Rolling Stones, Pink Floyd, AC-DC, Led Zeppelin, Queen, Metallica și multe altele, în interpretarea Concert Band-ului Filarmonicii, sub bagheta inconfundabilului dirijor Remus Grama. Concertul va avea loc la Palatul Culturii, Târgu Mureș.

Accesul se face pe baza ecusonului primit la înregistrare, în limita locurilor disponibile.

Scroll to top